Thuis

Shenyang Top New Material Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel
 

Shenyang Top New Materials Co., Ltd. werd in 2001 opgericht en heeft zich al vele jaren geconcentreerd op onderzoek, ontwikkeling en productie van kobaltbasislegeringen, zilveren wolfraamlegeringen en metalen keramiek. The company has established good cooperative relations with scientific research institutions such as the Metal Institution of the Chinese Academy of Sciences and Northeastern University and has researched and developed new products.

 

Eind 2012 heeft het bedrijf na vijf jaar onderzoek en ontwikkeling aanzienlijke technische doorbraken geboekt bij de productie van kobaltbasislegeringen met een poedermetallurgische methode.Het bedrijf heeft in de afgelopen tien jaar een aantal belangrijke ontwikkelingen ondernomen.Het kan zaagtandpunten, klepballen, klepstoelen, buizen, staven, lasstaven, chemische vezelsnijmachines, warm-extrusiematrijzen,met een vermogen van niet meer dan 50 WHet bedrijf heeft zakelijke betrekkingen met talrijke binnenlandse en buitenlandse fabrikanten opgebouwd en heeft de goedkeuring van klanten gekregen.

 

De zilver-wolframlegeringen die het bedrijf produceert, zijn uniform en compact georganiseerd.De Europese Unie heeft de mogelijkheid om de invoer volledig te vervangen en tegelijkertijd naar de ontwikkelde landen van Europa en Amerika te exporteren..

 

Het bedrijf produceert voornamelijk precieze gietproducten, zoals kobaltbasislegeringen, door middel van vacuüm- of reguliere drukgiet.De productie van de producten wordt uitgevoerd naar de landen van Europa en Amerika..

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Opgericht in 2001, heeft Hoogste Nieuw de Materialenco. van Shenyang, Ltd zich aan onderzoek, ontwikkeling en productie van kobalt-basis legeringen, wolfram-basis legeringen, nikkel-basis legeringen en metaalkeramiek vele jaren geconcentreerd. Het bedrijf heeft goede behulpzame relaties met wetenschappelijke onderzoeksinstellingen zoals Metaalinstelling van Chinese Academie van Wetenschappen en Noordoostelijke Universiteit gevestigd en samen onderzocht en nieuwe producten met hen ontwikkeld.

Aan het eind van 2012, maakte het bedrijf significante technische doorbraken van het produceren van kobalt-basis legeringen door een poeder metallurgische methode na het onderzoek en de ontwikkeling van 5 jaar, die sterk de ontwikkeling van het bedrijf bevordert. Momenteel, kan het van de kobalt-basis de uiteinden legeringszaagtand, klepballen, klepzetels, pijpen, staven, de lassende snijders van de staaf chemische vezel, heet-uitdrijvingsmatrijzen, thermokoppel beschermende pijpen en kobalt-basis legeringen met veelvoudige vormen veroorzaken. Nu, heeft het bedrijf zakenrelaties met binnenlandse en overzee talrijke fabrikanten gevestigd, die brede goedkeuring winnen van klanten.

De zilveren-wolframlegeringen, die door het bedrijf worden geproduceerd, eigenschap eenvormige en compacte organisatie, kunnen ingevoerde producten volledig vervangen en gelijktijdig gevoerd naar ontwikkelde landen van Europa en Amerika uit.

Het bedrijf produceert hoofdzakelijk de producten van de precisiegietvorm zoals kobalt-basis legeringen en nikkel-basis legeringen door vacuümprecisieafgietsel of het normale afgietsel van de drukprecisie. Zijn gedeeltelijke producten worden uitgevoerd naar de landen van Europa en Amerika.

 

Shenyang Top New Material Co.,Ltd
Shenyang Top New Material Co.,Ltd
Shenyang Top New Material Co.,Ltd
Shenyang Top New Material Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : SYTOP

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 3million-5million

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 50% - 60%

Kobaltlegering 6

Van de de Legeringskoker van kobaltchrome het Poedermetallurgie en het Gieten Procesvervaardiging

Precisie die Kobaltlegering 6 machinaal bewerken Seat-Ring op Tekening 38 - 48 HRC Hardheid

Legering 6 van het staal Vloeibare Kobalt Lassende Staafbuis/de Zoute Meting van de Badtemperatuur

De Basislegering 6, de Ring van het hoge precisiekobalt van de de Legeringscilinder van Kobaltchrome

De legering van het kobaltchroom

Van het de Delenkobalt van het gasmateriaal de Legering van Chrome, het Molybdeenlegering van het Kobaltchromium

Het Kobaltlegering 38HRC van vervangstukkenchrome - 55HRC-Hardheid

De Plaat van de het Chromiumlegering van het kobaltwolfram/de Bars, Oppervlakte beëindigen Gegoten Kobaltlegeringen

Van het Kobaltchrome van de corrosieweerstand van het de Legeringsmetaal van het de Ringspoeder de Metallurgieproces

Zilveren Wolframlegering

De hoge van het de Weerstandswolfram van het Fusielassen van het de Legeringspoeder Zilveren Dringende Verwerking

Aangepaste Zilveren Wolframlegering, Zilveren Wolframcontacten/Elektroden

Helder van de het Wolframlegering van Oppervlakteagw Zilveren de Contacten Hoog Geleidingsvermogen van Electrrode

Hoge van de de Legerings Ronde Bar van het Duurzaamheids Zilveren Wolfram de Staafweerstand Op hoge temperatuur/Lassen

Vraag een offerte aan
Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De legering van het kobaltchroom Leverancier. © 2017 - 2024 cobaltchromealloy.com. All Rights Reserved.